Sustainability Themes


Forplejning:

Minimumskrav:

Virksomheden er bevidst om forplejningsforbrug, men det er ikke et bæredygtighedsfokus.
Action: Outcome:
Der tilbydes i virksomheden frugtordning og ved julefrokoster og sommerfest, prøver vi på at være bevidste om indkøb af mad, så der ikke forekommer madspild Der er plads til forbedringer, i form af valg af leverandør

Effektivitet:

Virksomheden har fokus på at nedsætte madspild og købe mindre kød, hvilket også medfører lavere klimabelastning.

Bæredygtig vækst:

Virksomheden har intet madspild og køber økologisk hvor muligt. Virksomheden kender klimabelastningen af deres forplejning og arbejder mod, at den er så lav som mulig.

Holdbare løsninger:

Al forplejning er som minimum økologisk men fortrinsvis biodynamisk, sæsonbetonet og støtter et mangfoldigt dyreliv. Alle madrester og madaffald bliver til næring og energi.